Gratis webinar: Zien twee ogen meer dan één?

Webinar voor pedagogisch professionals en ouders in de kinderopvang

Dit webinar is vol

 

Als een ouder naar zijn/haar kind kijkt; wat ziet het dan in zijn/haar kind? En als de pedagogisch professional naar het kind kijkt; wat ziet hij of zij? Tijdens dit gratis, unieke webinar van PPINK en BOinK vertelt prof. dr. Ruben Fukkink over de verschillen en overeenkomsten.

Wetenschappelijk onderzoek onder kinderen die naar de kinderopvang gaan, laat zien dat ouders en pedagogisch professionals overeenkomsten én verschillen zien in het temperament, het welbevinden en de sociaal-emotionele ontwikkeling van het jonge kind

Wordt de ontwikkeling van een kind voorspeld door de sekse van het kind, het temperament of de pedagogische kwaliteit van de kinderopvang? 

Op deze vragen zal prof. dr. Ruben Fukkink, bijzonder hoogleraar Kinderopvang aan de Universiteit van Amsterdam, ingaan in dit interactieve webinar. Samen met ouders en pedagogisch professionals bespreken we de visies van volwassenen op ‘hun’ kind. Hebben we het over hetzelfde kind of over wisselende perspectieven van volwassenen op een kind in verschillende werelden? Zijn verschillende perspectieven tegenstrijdig of aanvullend?

Voorafgaand aan het webinar kunnen vragen ingediend worden die mogelijk ter plekke besproken kunnen worden. Ook tijdens het webinar zelf is er ruimte voor het stellen van vragen via de digitale chat-functie.

We zien jullie allen graag bij dit unieke webinar, waar de verschillende werelden rondom het kind elkaar ontmoeten: de wereld van ouders en pedagogisch professionals!

Het webinar wordt georganiseerd door de beroepsvereniging PPINK, Pedagogisch Professionals in Kinderopvang en BOinK, de Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang.

Datum en tijdstip:
2020-09-09T20:00:00 2020-09-09T21:00:00
Locatie:
Online
Adres:
n.v.t.

Aanmeldperiode:
Meer trainingen en informatie-avonden