Speciaal voor oudercommissies uit Den Haag

Ook in 2019 organiseren we weer diverse, gratis netwerkavonden voor Haagse oudercommissies. Op 4 november organiseren we de laatste thema-avond van dit jaar. Zie hieronde voor meer info en om u aan te melden.
Aanmelden voor de speciale nieuwsbrief voor Haagse oudercommissies kan door een mailtje te sturen naar trainingen@boink.info.

Thema-avond 4 november

 

Op deze gratis informatie-avond kunt u twee workshops volgen: 'risicovol spelen' (door experts van VeiligheidNL) en 'wat is pedagogische kwaliteit?' t.b.v. het adviseren over het pedagogisch beleid (door Mirjam Gevers, onderzoeker pedagogische kwaliteit van Nederlandse kinderopvang). In één avond heeft u voldoende kennis om met de organisatie in gesprek te gaan over de kwaliteit van uw eigen kinderopvang. Uiteraard is er ook weer mogelijkheid vragen te stellen aan andere oc's en BOinK. Verzeker uzelf van een plaats en meld u voor 21 oktober aan.

Net als wij wilt de Gemeente Den Haag dat ouders zich betrokken voelen bij de kwaliteit van de kinderopvang (kinderdagverblijf, bso, peuterspeelzaal of gastouderopvang). Via de oudercommissie hebben ouders invloed op de kwaliteit. Alle oudercommissies krijgen te maken met dezelfde vraagstukken, daarom willen we via de gratis informatiebijeenkomsten het netwerk van Haagse oudercommissies versterken.

Wilt u de speciale nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar trainingen@boink.info

photographybylou.nl_Boink_18102016_027 1920x508 px