Lidmaatschap & Inschrijven

Met ruim 5000 leden biedt BOinK dagelijks ondersteuning, advies en veel bruikbare informatie aan ongeveer 80% van de ouders die gebruik maken van kinderopvang.

pexels-sharon-mccutcheon-1148998

Elke oudercommissie kan lid worden van BOinK en daarmee zijn alle ouders van dat kindcentrum automatisch lid en kunnen gebruik maken van onze diensten. De meeste kinderopvangorganisatie faciliteren (lees: betalen) het lidmaatschap. De kinderopvangorganisatie is namelijk gebaat bij een professioneel-functioneerde en goed geïnformeerde (vrijwillige) oudercommissie als gesprekspartner!

Wat houdt het lidmaatschap van onze vereniging in?
Hoe groter de vereniging, hoe krachtiger de stem en invloed en hoe uitgebreider we onze dienstverlening kunnen maken. Met uw input verdedigt BOinK de belangen en wensen van de leden door lobby en profilering, zowel in de branche, landelijk en lokale politiek, media en bij andere organisaties.

Daarnaast bieden we:

  • Een dagelijks spreekuur, waar ouders en oudercommissies contact kunnen opnemen met ons op voor inhoudelijke vragen over kinderopvang.
  • Een exclusieve ledenportaal met extra informatie, werkdocumenten en downloads.
  • Een maandelijkse nieuwsbrief
  • Een opiniepanel, waar u uw mening kunt laten horen.
  • Trainingen en informatieavonden voor oudercommissies en individuele ouders.
  • Een informatieve website met nieuws, thematische informatie en uiteenlopende brochures-factsheets en voorlichtingsmateriaal.

Registratie

Schrijf u nu in voor een lidmaatschap bij BOinK. Wij verwelkomen u graag!