Vacature: communicatiemedewerker (24-32 uur)

Tijdelijke functie | Belangenvereniging | Utrecht


Wij zijn per direct op zoek naar een allround communicatieprofessional voor een periode van 3 tot 5 maanden, voor 24 tot 32 uur per week. Interesse? Laat dan zo snel mogelijk van je horen.

BOinK logo 275px

Over BOinK

De Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang is een landelijke vereniging die ouders in de kinderopvang vertegenwoordigt en ondersteunt. Het bureau van BOinK informeert en begeleidt ouders en oudercommissie via een dagelijks spreekuur, de website, soc. media kanalen, digitaal informatiemateriaal, het magazine en cursussen.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met brede communicatie werkzaamheden. Je volgt actuele ontwikkelingen en nieuws op de voet en maakt een goede selectie van relevante actualiteiten voor zowel de externe communicatie als interne communicatie. Je weet welke producten passend zijn bij verschillende doelen en doelgroepen, en kunt deze ook zelf ontwikkelen. Denk hierbij aan nieuwsberichten, creatieve content, teksten voor onze website en nieuwsbrief. Ook weet je social media in te zetten voor de juiste doelgroep. Belangrijk is dat je goed kunt schrijven en dat je complexe onderwerpen weet te vertalen in begrijpelijke en toegankelijke teksten en producten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een bevlogen allround communicatieprofessional. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring en kunt per direct starten. In een periode van ongeveer 3-5 maanden geef je invulling aan de functie terwijl de vacature voor de vaste communicatiemedewerker uit staat.

  • Je staat voor de missie van BOinK als vereniging;
  • Je bent een teamplayer en hebt een proactieve houding;
  • Je hebt een afgeronde communicatieopleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Je hebt gevoel voor politieke verhoudingen;
  • Ervaring of affiniteit met de sector kinderopvang is een pré;

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden een veelzijdige en dynamische functie in een team met enthousiaste collega’s. Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring. We staan open voor zowel een tijdelijk dienstverband als het inhuren van een zelfstandige communicatieprofessional. BOinK is niet gebonden aan een CAO. Standplaats: Utrecht.

Spreekt deze functie je aan?

Voor meer informatie over onze vereniging kun je terecht op www.boink.info Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bernadette ter Steege of Nienke Willering, management BOinK. Tel: 030-2331400. Je motivatie en CV ontvangen we graag op b.tersteege@boink.info.

We werken niet met een sluitingsdatum. Als we op basis van je motivatie en CV aanleiding zien met je in gesprek te gaan, dan nemen we daarvoor direct contact op.

Lees meer over BOinK