Gezocht: ouders met problemen kinderopvangtoeslag

Advocatencollectief Trias doet samen met BOinK een oproep aan ouders die problemen hebben (gehad) met kinderopvangtoeslag en daar grote financiële gevolgen van hebben ondervonden.

Startscherm filmpje oproep ouders met problemen kinderopvangtoeslag

Al tien jaar worden wij door ouders betrokken bij de problemen die zij ondervinden met de Belastingdienst en kinderopvangtoeslag. Deze problemen hebben regelmatig desastreuze gevolgen voor ouders. Wij voeren over deze problemen regelmatig overleg met de Belastingdienst, maar in feite is de minister van Financiën Wopke Hoekstra hiervoor verantwoordelijk en zal hij een uitspraak moeten doen. Hij moet zijn verantwoordelijkheid nemen zodat de gedupeerde gezinnen eindelijk gehoord worden en zekerheid krijgen.

Uitspraak Nationale Ombudsman

Uit een uitspraak van de Nationale Ombudsman blijkt dat de Belastingdienst niet altijd transparant en soms zelf onzorgvuldig te werk gaat. Die concludeerde dat de Belastingdienst in 2014 de kinderopvangtoeslag bij gezinnen onterecht stop zette.

Meld u

Heb je net als het gezin uit dit filmpje problemen met de Belastingdienst omtrent de kinderopvangtoeslag? Meld je dan via eva@advocatencollectieftrias.nl.

Lees ook: Fraude met kinderopvangtoeslag (artikel in 'Magazine Fraude')

Lees meer over de affaire kinderopvangtoeslag 2014