Contact & route

We ontvangen momenteel veel mailtjes en telefoontjes waardoor beantwoorden en terugbellen soms wat langer duurt. We stellen het op prijs als u bij vragen over corona en kinderopvang eerst onze speciale coronapagina  raadpleegt. Voor informatie over de kinderopvangtoeslag-affaire kijkt u op www.boink.info/actueel-agenda/kinderopvangtoeslag-affaire. Bij onze algemene FAQ vindt u de antwoorden op de veelgestelde vragen. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden dan staan we u graag te woord tijdens ons spreekuur.

Secretariaat

Op werkdagen zijn wij bereikbaar voor vragen over o.a. het BOinK-lidmaatschap en trainingen van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 030 - 233 14 00. Ons spreekuur voor vragen van ouders en oudercommissies is bereikbaar op 030-2317914 (ma., di., do. en vrij. van 9.00 tot 12.00 uur).
U kunt ook gebruik maken van het algemene contactformulier of het spreekuurformulier.

Bezoek- en postadres

We vragen onze bezoekers zich aan ons protocol Covid-19 voor bezoekers te houden.

Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang
Herenstraat 39
3512 KB Utrecht

Mail

Algemeen:
boink@boink.info
Lidmaatschap en facilitaire zaken:
secretariaat@boink.info
Trainingen en informatieavonden:
trainingen@boink.info

Pers

 

De woordvoerder van BOinK is voorzitter Gjalt Jellesma. U kunt hem bereiken via zijn managementassistent Carolien Halfhuid op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur op 030 - 233 14 00 (optie 2 in het keuzemenu).

FW BOINK nr 597 580px

Route

 

Met de auto

Ons kantoor bevindt zich aan de oostkant van Utrecht. Parkeren kan bij Park Lepelenburg (adres: Lepelenburg 1). Dit is betaald parkeren en er is beperkt plek. Let op: het eerste deel van de straat is voor vergunninghouders. Plan uw route naar deze parkeerplaats.
De dichtsbijzijnde parkeergarage is parking Springweg (Strosteeg 83 Utrecht).

Met openbaar vervoer 

Vanaf Utrecht Centraal Station gaan diverse bussen naar bushalte 'Stadsschouwburg'. Kijk op www.9292.nl voor de buslijnen en actuele vertrektijden. Vanaf de bushalte 'Stadsschouwburg' is het 400 meter lopen door het Hieronymusplantsoen.

 

Lopend

Vanaf Utrecht Centraal Station is het ca. 1 km / 15 minuten lopen naar BOinK.
Neem vanuit Hoog Catharijne uitgang "Mariaplaats / Godebaldkwartier" en ga links richting centrum.
Sla op de Mariaplaats rechstaf.
Sla verderop linksaf de Haverstaat in.
Het verlengde van de Haverstaat wordt Hamburgerstaat, en het verlengde daarvan is de Herenstraat. U vindt BOinK bijna aan het einde aan de rechterzijde op nummer 39.