Wat doet BOinK

Veel werkende ouders brengen hun kind naar een kinderopvang, peuterspeelzaal of gastouder. BOinK vindt het belangrijk dat de belangen van deze ouders vertegenwoordigd worden en zet zich in voor betaalbare en kwalitatief goede kinderopvang. Daarnaast maakt BOinK zich sterk voor effectieve controle op handhaving van de kwaliteit en voor heldere en eenduidige regelgeving. Daarom overlegt BOinK regelmatig met vertegenwoordigers uit de landelijke en lokale politiek en betrokken organisaties zoals de Abvakabo FNV, de Consumentenbond en Brancheorganisatie Kinderopvang.  

BOinK voor ouders

Op deze website, via lezingen en met voorlichtingsmateriaal, informeert BOinK ouders over regelgeving, kwaliteit, prijzen en financiering van de kinderopvang. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de kinderopvang kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief

BOinK luistert graag naar uw meningen, ervaringen en ideeën over kinderopvang, zodat deze overgebracht kunnen worden naar de media, de politiek en de branche. Wanneer de oudercommissie van uw kinderopvang lid is van BOinK, kunt u gebruik maken van onze diensten. Voor vragen of advies kunt u BOinK bereiken op het dagelijks spreekuur via e-mail en telefoon.

Nieuws

Vacature: secretarieelmedewerker (20 uur)

Wij zijn op zoek naar een proactieve, communicatief vaardige, professionele collega voor ons secr...

meer